Website of the day [3η Μάη] - Fatburgr

Το Fatburgr είναι ένας διατροφικός οδηγός των fast food που σας δίνει πληροφορίες σχετικά με το θρεπτικό περιεχόμενο (θερμίδες, λίπος κ.α) των τροφίμων που βρίσκονται στο αγαπημένο σας εστιατόριο fast food. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για τις δημοφιλέστερες αλυσίδες εστιατόριων όπως τα McDonalds, τα KFC, τα Burger King κ.λπ., με νέα εστιατορια να προστίθενται καθημερινά.



Βρείτε το θρεπτικό περιεχόμενο των φαγητών κάθε εστιατόριου ανα εστιατοριο η ανα κατηγορία (milk shakes, σάντουιτς, καφές κ.λπ.) Υπάρχει και η iPhone έκδοση του δικτυακού τόπου, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες ενώ βρίσκεστε σε ένα από αυτά τα εστιατόρια.


Χαρακτηριστικά:

  • Βρείτε τη διατροφική αξία των φαγητών των fast food (θερμίδες, λίπος κλπ).
  • Επί του παρόντος, παρέχει στοιχεία για το δημοφιλές αλυσίδες εστιατόριων όπως τα McDonalds, τα Burger King, τη Pizza Hut, τη Krispy Kreme ... κτλ, με νέα εστιατόρια που προστίθενται καθημερινά.
  • Προβάλετε και να συγκρίνετε το θρεπτικό περιεχόμενο των αντικειμένων από το μενού των εστιατορίων και των τροφίμων ανα τύπο (milkshakes, σάντουιτς, καφές κ.λπ.).
  • Διαθέσιμη και σε IPhone έκδοση.

Δείτε το Fatburgr @ www.fatburgr.com



0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου