Το Google Wave σε 2:48 λεπτά


Το Google Wave είναι η πιο hot νέα εφαρμογή του Ιστού, η οποία επιτρέπει στους χρήστες την ανταλλαγή μηνυμάτων, βίντεο, φωτογραφιών, gadgets και links μεταξύ τους. Εκατομμύρια άνθρωποι ψάχνουν για μια πρόσκληση για το Google Wave.

O Joe Sabia των Whirled Interactive από το LA έπαιζε με το Wave για μόλις 24 ώρες και σκέφτηκε "Πρέπει να κάνουμε κάτι με αυτό το μαραφέτι ...". Μαζί με το καλό του φίλο του Scott Chan δημιούργησαν το ακόλουθο άκρως διασκεδαστικό βίντεο:



Ο Joe αναφέρει: "Το Wave είναι πραγματικά ένα συναρπαστικό προϊόν. Το γεγονός ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω, πρόθυμοι να πουλήσουν τα παιδιά τους για μια πρόσκληση, είναι η απόδειξη ότι η Google είναι έτοιμη να κάνει κάτι που θα αλλάξει το "τρόπο παιχνιδιού". "

Εδώ ο Joe λύνει ένα απλό μαθηματικό πρόβλημα:

Ο Joe και ο Scott προσπάθησαν να δείξουν όλη τη λειτουργικότητα του Wave μέσα σε ένα τρίλεπτο βίντεο. Ξεκίνησαν με το Good Will Hunting και στη συνέχεια αποφάσισαν να αναλάβουν μια πιο φιλόδοξη κλασική ταινία: το Pulp Fiction. Χρειάστηκαν περίπου 5 ώρες για να επεξεργαστούν τη ταινία, 2 ώρες για να επαναλάβουν τη πραγματική δράση, και 15 λεπτά εγγραφής.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Joe Sabia και το έργου του (όπως το : "Rick Roll: The Literal Version" ή το "7 Seven Minute Sopranos"), Ελέγξτε το προσωπικό του portofolio στο Whirled Citizen.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου