Να αναβαθμίσω σε windows 7;



Αναρωτιέστε αν θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε Microsoft Windows 7;

Χρήστες Vista:
Ίσως να περιμένατε μερικές μέρες μέχρι το πρώτο Service Pack πριν την αναβάθμιση σε Windows 7. Προσωπική μου άποψη είναι να μην περιμένετε καθόλου. Δεν συμπάθησα ποτέ τα Windows Vista και γι' αυτό ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα

Ευτυχισμένοι με τα Windows XP;
Αν είστε ευχαριστημένοι με τα Windows XP δεν ενθουσιάζομαι και τόσο πολύ για την αναβάθμιση. Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, έχετε χρόνο να εγκαταστήσετε ξανά τα αγαπημένα σας προγράμματα, και δεν εξαρτυόσαστε από πάρα πολύ παλιό υλικό ή ο λογισμικό τότε κάντε το.

Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 7. Δημιουργήστε ένα σωρό CD με όλα τα αγαπημένα προγράμματα σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε τους αριθμούς άδειας και τους κωδικούς. Κάντε Backup τα e-mail σας και όλα τα έγγραφα, μουσική και φωτογραφίες ώστε να μπορείτε να κάνετε μια καθαρή εγκατάσταση.

Αγοράζοντας ένα νέο υπολογιστή;
Δεν τίθεται θέμα, σίγουρα με Windows 7.

Να πάρω μία οθόνη αφής;

Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, σίγουρα, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν "χρειάζονται" οθόνη αφής.

Windows 64bit ή 32bit;

Αν πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση θα έλεγα 32bit. Υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα στη χρήση ενός συστήματος 64 bit, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά πιθανά μειονεκτήματα. Η Intel δεν έχει μειώσει την έρευνα της στην καθιέρωση πιο γρήγορων, πιο δροσερών επεξεργαστών 32 bit.


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου